Top Mud Sites Forum Return to TopMudSites.com
Go Back   Top Mud Sites Forum > Top Mud Sites News > Bugs and Suggestions
Click here to Register

Reply
 
Thread Tools
Old 12-13-2005, 01:07 PM   #1
Valg
Moderator
 
Valg's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Home MUD: Carrion Fields
Posts: 643
Valg will become famous soon enough
Starting yesterday, other posters (the_logos, etc.) and I have seen posts show up in the "recent" queue, but be absent from the thread itself for some time. It seems that once other people add on to the thread, the invisible posts come back.

One possible cause is moving threads via the moderator panel: I moved one (not the one where I'm now observing the bug) yesterday and it caused a weird double-post in the queue. Moving posts wasn't functional until Synozeer recently changed some permissions, and it's possible it interacted poorly with the code for the "recent" queue.

If you notice additional trends related to this bug, please post to this thread.
Valg is offline   Reply With Quote
Old 12-13-2005, 02:11 PM   #2
imported_Synozeer
Member
 
Join Date: Dec 2002
Location: Florida
Posts: 88
imported_Synozeer is on a distinguished road
This is a test.
imported_Synozeer is offline   Reply With Quote
Old 12-13-2005, 02:13 PM   #3
imported_Synozeer
Member
 
Join Date: Dec 2002
Location: Florida
Posts: 88
imported_Synozeer is on a distinguished road
Hmmm, appeared in both the recent posts and in this thread. Maybe it's thread specific, and only doing this in the Medievia thread?

EDIT: Just tested in the Medievia thread and it worked fine as well. I do recall that a little quirk with Ikonboard is that when you hit the end of a page of posts and it starts a new page of posts, sometimes you can't see that latest post unless another post is made. Maybe that's what's going on here? If you come across this problem, please see if your post would be the 1st one on a new page of posts (I think it's 10 per page).



imported_Synozeer is offline   Reply With Quote
Old 12-13-2005, 03:41 PM   #4
Angie
Member
 
Angie's Avatar
 
Join Date: Dec 2003
Location: Prague
Home MUD: God Wars II
Posts: 134
Angie is on a distinguished road
Yep. Just happened again, and it is (or should be) indeed the first post on a new page.

Edit: As a matter of fact, the page won't appear until there are at least 3 posts on it.
Angie is offline   Reply With Quote
Old 12-14-2005, 11:59 AM   #5
Kastagaar
Member
 
Join Date: Apr 2002
Location: Hampshire, UK
Posts: 117
Kastagaar is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to Kastagaar
For the record, I had a similar bug on a different set of forums (phpBB), but it was to do with posts having been deleted, but the count of posts in the thread not having been decremented. Hence, the "go to latest post" option didn't work, because it tried to go to, say, the #53 post in a 50 post thread, and it didn't exist.

Perhaps it's something related.
Kastagaar is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools


Disappearing/reappearing posts: - Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
"Rah Rah" posts and replies Terloch Bugs and Suggestions 12 07-09-2004 02:50 AM
'View Post' option on Recent Posts section Santrilla Bugs and Suggestions 1 10-28-2002 07:19 PM
new posts display changes ? Shao_Long Bugs and Suggestions 0 05-07-2002 09:11 AM

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

All times are GMT -4. The time now is 09:34 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Style based on a design by Essilor
Copyright Top Mud Sites.com 2014